Nyheter

Nyheter

Endelig vår!

NyheterPosted by Christina Sun, April 11, 2010 17:15:40
Nå har våren endelig kommet til Ringsaker også! I dag skinner solen så det steiker i nakken - og i pelsen. Jago syns det er uutholdelig varmt, og ligger rett ut i denne varmen. Det eneste han orker å gjøre er å røyte :-) Sasja har ikke like mye pels som Jago enda, men han begynner jammen å komme seg etterhvert han også. Mangler bare litt på lengden, så tror vi han blir ordentlig fin. Har stor tro på den lille krabaten, han har utviklet seg kjempefint i det siste. Og han er ALLTID glad. Makan til sprudlende type skal du lete lenge etter!

Nå venter vi bare på at det skal bli snøfritt i langbrusvingen, så sportreninga kan komme i gang igjen! Både for å komme i gang med noen sporprøver med Jago igjen, og for å begynne sportrening med lille Sasja. Tror det er noe han kommer til å like!

Neste utstilling for oss blir dobbelutstillingen i Kristiansand i begynnelsen av mai. Blir koselig å møte igjen så mange kjente, og å stille Sasja som valp for andre og siste gang. Han blir 9 måneder 11. mai. Jago stiller vi mest for gøy, han blir jo ikke 2 år før 2. juni, og trenger jo forsåvidt ikke mer før den tid :-)

Ha en fortsatt fin helg!