Nyheter

Nyheter

Jago/Caya-barn 4. mnd

NyheterPosted by Christina Mon, June 20, 2011 21:18:47

Valpene etter Jago og Caya har alle flyttet til nye hjem, og vi håper de nye familiene trives med valpene! Kennel Skogsletta har hvertfall fått gode tilbakemeldinger fra valpekjøperne, og det syns vi er positivt, vi er jo tross alt ansvarlige for 50% av genene deres ;-)

Valpene har rukket å bli 4,5 mnd. gamle, og 3 har allerede vært med på valpeshow. De første som skulle i ilden var Skogslettas ZC Leo og Skogslettas ZC Kaisa. Jeg ble med Helga og Marit nedover fredag 10. juni, og vi hadde en flott helg i Kristiansand med både valper og voksne hunder. Det var stor konkurranse for valpene. Hele 7 langhårsvalper var påmeldt, men det gikk allikevel flott med de små. Leo ble nummer 2 i 4-6 mnd.., og Kaisa vant klassen og ble BIM-valp 4-6 mnd. Begge fikk kjempebra kritikker!!

Helga etter var de samme to valpene på utstilling på Stiklestad, og nå var også kennel Tobrinos valp Skogslettas ZC Nikita med. Denne gangen var det ikke fullt så hard konkurranse, men gøy er det allikevel. Nikita ble BIR-valp, Leo ble BIM-valp, og Kaisa ble 2. beste tispevalp. Også denne gangen var kritikkene kjempeflotte.

Gratulerer så mye til eiere og oppdretter!

Christina


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.