Nyheter

Nyheter

Velkommen Sensatsia Pitera Hellboy

NyheterPosted by Christina Tue, April 03, 2012 18:05:53

Man kan på en måte si at en drøm gikk i oppfyllelse da vi en iskald januardag tok i mot kjæreste Boris på Gardermoen. Min samboer sto opp midt på natten og fløy via København til Vilnius, og hjem igjen med noen timer senere - med en røyslig standardgutt i bagasjen :-)

Boris er oppdrettet av russiske Oxana Spitsa, men kullet er født hos Lina Leonaviciute i Kaunas i Litauen. Moren er en russisk lett og elegant tispe, og pappaen er en kraftig amerikansk ckampionhannhund, som var i Polen for å stå til avelstjeneste og for å stilles ut i fjor vår/sommer. Allerede da begynte jeg å se meg om etter interessante kull. Jeg har lenge hatt "Bob" i tankene, og forsto at dette var en "once in a lifetime-opportunity" som jeg ikke kunne la gå fra meg. Kikket på et par kull, men da jeg oppdaget kullet på Kennel Sensatsia Pitera, var jeg solgt. Er fryktelig takknemmelig for at jeg fikk tilliten av Oxana, og muligheten til å velge en hannhund. Boris var min store favoritt i kullet helt fra begynnelsen, og jeg er utrolig glad for at det ble akkurat han som fikk flytte til oss.

Han er født 17/6-11, og er nå blitt 9 måneder gammel. Han har vært her i snart 3 måneder, og er en UTROLIG glad gutt. Vi liker veldig godt hvordan han har utviklet seg eksteriørt, og han viser svært lovende tendenser på spor. Han blir nok en kraftig kar når han er ferdig med å vokse, men fortsatt mindre enn mange andre store norske karer. Han trenger masse tid før han er ferdig i kroppen, så denne lille, store diamanten skal vi gjemme en stund til, før han plutselig dukker opp i en utstillingsring nær deg ;-)

Tusen takk til Lina Leonaviciute som har gitt Boris slik en fantastisk flott start på livet, og som var så veldig behjelpelig med all organisering og vaksinering etc. i forbindelse med reisen til Boris.

-

Thank you so much Oxana and Lina for your trust, and for all help with Boris' transportation and vaccination, paperwork etc. We are very greatfull!

Christina


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.